2011, any electoral

L’abril d’aquest any finalitza el mandat dels actuals representants de les treballadores i els treballadors de l’Ajuntament de Cerdanyola. És el moment de repassar la feina feta i fer balanç del que s’ha aconseguit amb la feina feta en tots els fòrums on hem participat.

Fent balanç destaca la signatura de l’Acord – Conveni col·lectiu, un document que ha permès posar en marxa l’elaboració del Pla d’Igualtat, el Protocol d’Assetjament, la Carrera Professional, l’Aplicació de l’EBEP, la Consolidació de Polítiques de Prevenció en els llocs de treball, l’elaboració del quadrant de la Policia Local o la consolidació d’altres millores de caire social que beneficien el conjunt de la plantilla.

La feina feta per les delegades, delegats, militants i simpatitzants de la UGT s’ha realitzat sempre des del diàleg i el respecte a tothom, tenint sempre cura de les relacions laborals i pensant en el conjunt de la plantilla. Som un sindicat de classe, inclusiu, i actuem per a totes i tots. No excloent, com d’altres que actuen en nom de col·lectius o grups determinats.

Som conscients de l’actual conjuntura econòmica per la que passa el país i que ens afecta de ple. Una realitat que no s’ha de traduir amb abaixar els braços i “carregar” amb tot. Ara més que mai cal participar fent un pas endavant, formant part de les llistes electorals d’aquest sindicat, com a afiliada o afiliat o independent. Participant també i especialment, votant quan siguem cridades i cridats a les urnes.

La UGT de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès és conscient que la feina feta ha satisfet a moltes companyes i companys. Però també ha deixat descontents a d’altres. Som una plantilla molt àmplia i les necessitats de totes i tots, molt diverses. Com a sindicat de classe defensarem els interessos de totes i tots. No farem cap espantada ni cap pas enrera!

Restem a la vostra disposició al correu ugtcerdanyola@gmail.com
O adreceu-vos a qualsevol de les delegades i delegats del sindicat. Són:

Carlos Aranda, Óscar Fernández, Xavier Flores, Jordi Jorba, Miquel Rivero, José M. Ronquillo i Cristina Sabater